"> uneg-uneg – Bijak Jawa

Artikel / uneg-uneg

Donga Sambel

Sambel. Mangan tanpa sambel rinasa kurang pantes. Mangan kakehan sambel…

Wrekodara

Wrekodara kuwi ora duwe watak jirih mbelani sing bener. Aja…